Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Een op en top familiebedrijf

Specialist in de Surinaamse en Indische keuken én in 'food that connects': welkom bij Warung Mini! 

Een echte 'Warung', maar dan nieuwe stijl

We zijn een echt familiebedrijf, met 4 vestigingen. Twee in Rotterdam, één in Amsterdam. Het is extra leuk dat wij – ondanks deze spannende tijd – hier in Nieuw Kijkduin als volgende generatie een vierde vestiging hebben geopend. Een échte Warung Mini, zoals Claire's opa die ooit begon.. maar dan ‘nieuwe stijl’.

We zijn namelijk nèt iets anders dan andere traditionele 'Warungs'. Zeker, ook bij ons vindt u al het lekkers uit de Surinaamse en Indische keuken... maar we voegen daar graag ons eigen sausje aan toe. Wat dacht u van een Nederlandse 'prak' met Surinaamse twist? 

Kleine menukaart, heel veel variatie

We willen u elke echt dag opnieuw verrassen hier in Nieuw Kijkduin.

Onze ingrediënten kopen we zo lokaal mogelijk in.

We vinden het namelijk heel belangrijk om onze voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Alles is dagvers en kwaliteit staat bij ons voorop. En als het biologisch kan, dan doen we dat!

Elke dag gaan we echt met plezier aan het werk. We hebben een passie voor wat we doen. Voor het eten én voor het leuke contact met gasten zoals u.

Komt u snel proeven? 

Claire & Rafiek

'No guts, no glory'

Dat is iets wat we van Claire's moeder hebben geleerd. En zo runnen we ook onze Warung Mini, hier in Nieuw Kijkduin. We gaan er echt voor, maar verliezen het familiegevoel nooit uit het oog.

We hopen dat u zich als gast bij ons thuisvoelt, door de gezellige, warme sfeer en door het lekkere eten. Dát is waar we het echt voor doen: ‘food that connects’.

Mo syi!

Speciaal voor onze Nieuw Kijkduin klanten

De komende vier weken...

trakteren we u in de winkel op heerlijke Warung Mini snacks!

Mijn cadeau!

Klik op de button voor uw cadeau

U kunt deze coupon slechts één keer gebruiken 

Onze klanten waarderen ons met een 4.2 rating!

" Ik hou van dit restaurant. Het eten is altijd lekker. De smaak van het eten is geweldig. Mijn favoriete gerecht is sautosoep (zeer verfrissend) en petjel (gezond en de pindasaus was perfect).

Je moet het proberen!"


Dea Adisuwono

Lokale gids

"Heerlijk eten voor een goede prijs. De maaltijden zijn erg groot en het personeel is supervriendelijk.

Sterk aanbevolen!"

Sabine Huisman

Mogen wij u snel in Nieuw Kijkduin begroeten?

We kijken enorm uit naar uw komst! Mocht u speciale vragen of wensen hebben, dan kunt u ons altijd via onderstaande gegevens bereiken.

Locatie

Deltaplein 278, 2554 GW
Den Haag

Telefoonnummer

+310703654628

Veelgestelde vragen

Hebben jullie ook vegetarische gerechten?

Jazeker! We hebben ook voor vegetarische gasten genoeg lekkers om uit te kiezen. En onze kaart is elke week weer anders :) 

Wat is jullie 'signature dish'?

Dat is onze Saoto Soep! In Rotterdam komen gasten daar speciaal voor naar Warung Mini. En ook hier in Nieuw Kijkduin staat 'ie op de kaart. Maar... er is natuurlijk veel meer dan dat. Laat u verrassen!

© Nieuw Kijkduin - Daily Taste 2021