Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Lekker duurzaam snacken.

Een klassieke, huisgemaakte gehaktbal, knapperige friet, een broodje pulled chicken en vega snacks. Wij hebben alles in huis.

Het meest duurzame frietbakje van Nederland

De omgeving van Nieuw Kijkduin is prachtig. Dat willen wij graag zo houden. En dus kiezen we niet voor de makkelijkste, maar wel voor de béste oplossing. Het gaat niet zozeer om dat duurzame bakje, het gaat om de gedachte erachter.

Wij staan voor kwaliteit en denken na over ieder detail. Taste of Kijkduin is namelijk niet zomaar een snackbar of lunchroom. We zijn veel meer dan dat. Kom maar eens kijken én proeven...

Ik zeg wel eens gekscherend;

"er loopt frituurvet in plaats van bloed door onze aderen!"

Al jaren lang zitten mijn ouders en ik in de horeca. Wat een heerlijke kans om nu in Nieuw Kijkduin te mogen ondernemen.

Vega snacks zijn niet alleen 'in de mode', ze zijn gewoon ook super lekker!

Bij Taste of Kijkduin gaan we mee met onze tijd. We hebben voor ieder wat wils.

Steeds meer van onze klanten kiezen voor vegetarische snacks. Dit is niet alleen goed voor het milieu en uw gezondheid, het is ook echt heerlijk. 

Maar zoals gezegd is er wat lekkers te halen voor iedereen, ook voor de vleesliefhebbers! Een absolute aanrader is het broodje pulled chicken (zie foto rechts). Zooooo smullen! 

Burgers om uw vingers bij af te likken!

Wie heeft de burger uitgevonden? De Amerikanen of toch de Duitsers (die in de 19e eeuw de 'patty' mee naar de US namen)...?

De discussie leeft voort, maar ondertussen maken wij de meest heerlijke premium burgers met super lekkere broodjes en toppings. Onze beefburgers zijn gemaakt van 100% rundvlees. Daarnaast is onze kipburger 100% plofkipvrij én we hebben vega burgers. 

Come & Taste!!

Speciaal voor onze Nieuw Kijkduin klanten

De komende vier weken

Bij een hamburgermenu nu een Milkshake voor 1 euro!

Klik op de button voor uw cadeau

Mijn cadeau


U kunt deze coupon slechts één keer gebruiken 

Onze klanten waarderen ons met een 4.6 rating!

'' Vandaag een patatje 'The Greek' gegeten bij the Taste of Kijkduin! Heerlijk, de zon scheen lekker, en je bent zo bij het strand! De bediening was aardig en het eten was lekker en zag er goed en vers uit!''

Ermis Strompolakos

Lokale gids

''Heerlijk gegeten, vooral de oesterzwamburger is echt een aanrader en de friet was goed doorbakken. Vriendelijk personeel en goede service''

Joke Baktiar

Lokale gids

Mogen wij u snel in Nieuw Kijkduin begroeten?

We kijken enorm uit naar uw komst! Mocht u speciale vragen of wensen hebben, dan kunt u ons altijd via onderstaande gegevens bereiken.

Locatie

Deltaplein 276, 2554 GW Den Haag

Telefoonnummer

+3170 780 87 59

Veel gestelde vragen

Kan ik vooraf bij jullie bestellen? 

Yes! En we hebben zelfs een 'snel loket' mocht u willen gaan wandelen en uw bestelling komen afhalen. Zo bent u nog sneller aan de beurt. Bestellen kan via https://tasteofkijkduin.nl/bestel/

Wat hebben jullie voor de kleintjes?

Om lekker rustig te kunnen genieten van onze specialiteiten én de kleintjes een onvergetelijk bezoek te bezorgen hebben we de 'frietboot'. Een boot van karton om in te kleuren waar frietjes, een snack en een pakje drinken in passen. Wat een feest! 

© Nieuw Kijkduin - Daily Taste 2021